Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse Zacht in je Kracht

Ervaringen van mensen die door mij geholpen zijn

Paul In december aan mijn enkel geopereerd, maar een maand daarvoor mijn knie verdraaid, fysiotherapie hielp niet, toen ben ik Shiatsu gaan doen, ging 2 weken goed, wel napijn na de behandeling, maar na een paar dagen ging het beter, dus denk je, ik kan al wat meer doen, helaas van de week teveel gedaan dus, weer veel last van mijn knie, vandaag weer een behandeling gehad, en kan maar 1 woord zeggen, verbluffend de pijn die ik had was weg, dus nu weer "rustig" opbouwende heen, en niet teveel belasten met zware dingen. Wist niet dat Shiatsu zo'n effect op je lichaam kon hebben.


Wijnanda Gisteren heb ik bij Coralien een heerlijk ontspannende Shiatsu behandeling gehad. Waarbij alle tijd werd genomen, om naar mijn lichaam te luisteren. Mijn vast zittende nek voelt nu weer als herboren. Ik raad het iedereen aan om deze massage ook eens uit te proberen.
Coralien ik vond het een heel bijzondere ervaring, dankjewel.

Noor Ik heb fibromyalgie en heb een volledige behandeling gehad. Heerlijk relaxed en een zeer fijne ervaring. Echt een aanrader omdat je heel rustig en zacht behandeld word met een positief resultaat.


John afgelopen week ben ik voor het eerst geweest en heb een volledige behandeling gekregen. ik vond het een zeer ontspannende ervaring waarna ik mijzelf een heel stuk beter in mijn vel voelde zitten. echt een aanrader!!!!!Reacties over mij als therapeut

Ria Wat jou bijzonder/uniek maakt als therapeut is dat je heel erg enthousiast en gedreven bent. En dat je de uitvoering van de shiatsumethode in een aangepaste vorm doet, op jouw Eigen Wijze uitgevoerd.


Tineke je kan vlot tot een analyse komen, die bij navraag ook klopt. Dus je bent analytisch sterk.


Maria bijzonder aan je is je humor en je gelijkwaardige benadering van mensen. En ik vind het professioneel dat je dingen opzoekt als je het even niet zeker weet.


Margreet de persoonlijke aandacht die je geeft en de uitgebreide kennis die je hebt. Dat je helemaal duikt in de klacht en dat uitzoekt om dan de juiste behandeling te geven en dat je nadien navraagt hoe het is geweest.


Githa je bent rustig, niet gehaast, kunt iemand laten ontspannen, komt professioneel over en bent belangstellend naar de cliënt.


Cindy: jouw zachtheid die om je heen hangt.


Ilonne je persoonlijke aanpak, je aandacht voor de persoon ook buiten het vakgebied om. Dat je door gewoon een gesprek aan te gaan over alledaagse dingen knelpunten ontdekt waar jij iets aan kunt doen.


Annethe geduld, rust en een goede uitleg, schept vertrouwen, je bent duidelijk naar de cliënt.


Michael dat je mensen erg op hun gemak stelt. En niet gestrest te werk gaat, maar erg ontspannen.


Arnold je rust en gedegen aanpak


Yvonne Jij voelt via jouw handen en subtiele signalen van patiënt waar je moet zijn met jouw aandacht en handen. Verder krijg je zo ook door wat je mee kunt geven in woorden. Patiënt kan daar zelf verder over nadenken en beslissen of zij daar op in wil gaan en/of zij er wat mee kan. Je geeft ze de ruimte om te zijn wie ze zijn.


Elisa ik vind het prettig dat je een rustig, warm persoon bent die mensen goed op hun gemak kan stellen. Een fijne sfeer en een goed luisterend oor voor klachten en weet hier ook veel over te vertellen.


Karen jij, je ervaring met je eigen klachten, je ervaring als moeder van kinderen met de nodige problemen, die liefdevolle manier waarop je een oplossing zoekt voor alles, dat sijpelt ook door in de massages die je geeft.


Noor je liefde voor je vak, het denken vanuit degene die je behandelt zodat je op de beste manier kan helpen, Je zachtheid waarmee je behandelt


John je bent zachtaardig, jezelf, denkt met de mensen mee , je hecht waarde aan wat je doet en wat deze mensen vertellen


Mirna je warme aanwezigheid, je empathie en je rustige toenadering. Bovendien leg je helder en transparant uit wat je doet en met wat voor doel.


Irmgard Uitstraling die goed voelt; je empatisch vermogen

NEEM CONTACT OP

Coralien van Rossum
06 - 20 38 84 96

Zelf iets doen aan de pijn in je nek en schouders? Download mijn E-book.ADRES

Drielse Wetering 53
1509 KP Zaandam
Google maps


M   06 - 20 38 84 96
E   info@demetamorphose.nl
W   https://www.demetamorphose.nl
kvk   37151537
btw   NL001311833B28

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 19:30
Donderdag 09:00 - 19:30
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten