Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse Zacht in je Kracht

coralien

Zoals zoveel vrouwen heb ik mijn leven lang gezorgd; zorgzaamheid is één van mijn kernwaarden en die bracht ik tot uitdrukking in de verschillende banen en studies die ik naast mijn volle gezinsleven heb gedaan.
Na verloop van tijd merkte ik dat ik wel vaak heel moe was en ook regelmatig pijn had. Ik kreeg uiteindelijk onder andere de diagnose fibromyalgie.

Ik merkte dat mijn manier van druk bezig zijn, vooral zorgen voor anderen en mezelf wegcijferen, van grote invloed was op mijn pijn en vermoeidheid. Hier heb ik op verschillende manieren iets mee gedaan: gesprekken met onder andere psychologen, mediteren, boeken lezen en cursussen volgen om meer zelfinzicht te krijgen; allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft zeker allemaal geholpen, maar ik was op een gegeven moment wel klaar voor een grote stap, dus niet alleen maar lezen over hoe ik beter voor mezelf kan zorgen of nog meer praten met psychologen maar gaan doen.En zo vond ik 15 jaar geleden “ toevallig” Shiatsu, of Shiatsu vond mij. Ik ontdekte een mooie manier om een moment van ontspanning te hebben waar ik bijna ongemerkt ook nog werkte aan mijn lichaam en geest. Ik kreeg meer energie en minder pijn. En nog mooier: mijn lichaam en geest kregen weer door hoe ze het zelf moesten doen, mijn zelfgenezend vermogen werd opnieuw wakker gemaakt. Sindsdien is Shiatsu (een vorm van acupressuur) mijn grote passie geworden en gebleven. Ik zie nog dagelijks wat Shiatsu bijdraagt aan ontspanning, pijnverlichting en verbetering van energie bij mijn cliënten.

NEEM CONTACT OP

Coralien van Rossum
06 - 20 38 84 96

Zelf iets doen aan de pijn in je nek en schouders? Download mijn E-book.ADRES

Drielse Wetering 53
1509 KP Zaandam
Google maps


M   06 - 20 38 84 96
E   info@demetamorphose.nl
W   https://www.demetamorphose.nl
kvk   37151537
btw   NL001311833B28

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 19:30
Donderdag 09:00 - 19:30
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten