Shiatsupraktijk De MetaMORPHOse Zacht in je Kracht

shiatsu plus

Je ondergaat echt een MetaMORPHOse door mijn Shiatsu Plus behandelingen: je pijn en vermoeidheid nemen af en verdwijnen soms zelfs helemaal. Je gaat je zowel lichamelijk als geestelijk veel beter voelen: energieker en minder pijn. Het blijft voor mij bijzonder om dat steeds weer te zien en te horen, ook na al die jaren mensen behandelen.


Shiatsu is een vorm van acupressuur, drukpuntmassage. Er zijn meerdere vormen van Shiatsu en sommige zijn erg pijnlijk.


Ik druk zacht met mijn duimen op de acupunctuurpunten. De vorm die ik beoefen, de Namikoshi Shiatsu, is al zachter dan de meeste vormen, maar ik druk nog zachter, echter wel met goede resultaten!


Waarom zou ik mensen pijn doen die al zo veel pijn hebben als het niet nodig is?



De acupunctuurpunten zijn een soort kleine vaasjes vlak onder je huid. Hier kunnen zich afvalstoffen in vast zetten waardoor je energiebanen, je bloedvaten en je lymfebanen niet goed meer kunnen doorstromen.


Hierdoor krijg je dus pijn, vermoeidheid en stress. Andersom kan ook: door pijn, vermoeidheid en stress raken de acupunctuurpunten vervuild.


Alle punten zijn op één of andere manier met elkaar verbonden, vandaar dat Shiatsu een zogenaamde holistische behandeling is: het hele lichaam wordt gemasseerd.


Dat wil ik

Zoals gezegd liggen de acupunctuurpunten vlak onder de huid, vandaar dat zacht drukken genoeg effect geeft.




Door de duimdruk die ik uitoefen, worden de afvalstoffen verwijderd en komt je lichaam en geest weer in balans. Hierdoor wordt je zelfgenezend vermogen wakker gemaakt; zoals ik altijd zeg: ‘je lichaam en geest weten het wel, zijn het alleen even kwijt.’ Door het stimuleren van het zelfgenezend vermogen ontstaat er een langdurige verbetering van je klachten.


In mijn behandelingen gebruik ik de Magnesium producten van Permsal. Dit zijn producten voor op de huid en Magnesium zorgt onder andere voor pijnvermindering, meer energie en beter slapen. een De Magnesium is een perfecte combinatie met mijn Shiatsu behandelingen, vandaar de Shiatsu Plus!


Ook zorg ik voor warmte: mijn handen zijn altijd warm en de Magnesium en de massagetafel zijn verwarmd. En ik gebruik heerlijk zachte handdoeken en zo nodig ook een dekentje.


Ik wil een afspraak

Wil je nog net even iets extra’s toevoegen aan deze behandeling, Kijk dan eens hier


Nog meer warmte, ontspanning en energie? Een heerlijke kruidenstempelmassage toegevoegd aan je Shiatsu Plus behandeling zorgt hiervoor.





NEEM CONTACT OP

Coralien van Rossum
06 - 20 38 84 96

Zelf iets doen aan de pijn in je nek en schouders? Download mijn E-book.



ADRES

Drielse Wetering 53
1509 KP Zaandam
Google maps


M   06 - 20 38 84 96
E   info@demetamorphose.nl
W   https://www.demetamorphose.nl
kvk   37151537
btw   NL001311833B28





OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 19:30
Donderdag 09:00 - 19:30
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten